Rollups

Rollups med personlige budskaber

Rollups er populære til indendørs brug og har en række fordele, som vores kunder nyder godt af. Rollups er nemlig blandt de mindst besværlige midler til kommunikation. På denne side er alt, som du skal gøre at designe produktet, bestille det og vente på, at det kommer frem. Derefter er det klar til brug, og du kan for eksempel benytter det på diverse messer eller møder, hvor du skal fremlægge en idé, vision eller et produkt for andre mennesker.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

rollups som Roll-Up

Rollups | Roll-Up

(850.00x2000.00 mm)

rollups som Roll-Up

Rollups | Roll-Up

(850.00x2000.00 mm)

rollups som Roll-Up

Roll-Up

(850.00x2000.00 mm)

rollups som Roll-Up

Roll-Up

(850.00x2000.00 mm)

Hvilke muligheder for anvendelse findes der?

Hvis du er i en situation, hvor du er på jagt efter en bærbar reklamesøjle, der er let at håndtere, og som ikke kræver det store besvær at transportere, så kan det være, at det netop er de såkaldte roll-ups, som du bør investere i.

Som navnet indikerer, kan rollups nemlig foldes sammen, hvorefter de næsten inden plads kræver til opbevaring eller transport til den næste lokalitet. De fleste rollups leveres i dag med en taske, der er beregnet til at blive benyttet under transport, så de er meget nemme at håndtere.’

Rollups fungerer bedst til indendørs brug, og de er effektive, når det handler om at viderebringe dit budskab. Til udendørs brug findes der bedre alternativer, som vi selvfølgelig også fører på vores side, og du er velkommen til at tage et kig på dem eller kontakte os for mere information om dette.

Da rollups både er smarte og lette at håndtere, er de et populært valg hos mange mennesker, der har brug for at komme ud med et budskab eller reklamere for et givent produkt. Der er således stort antal af anvendelsesmuligheder for dette produkt, som du sandsynligvis også kan drage nytte af.

Dette produkt er specielt fremragende, når det kommer til at synliggøre sit produkt på diverse messer, events eller lignende begivenheder. Her kan man nemlig diskutere med kunden, mens man viser illustrationerne på den designede rollup.

Derudover fungerer det godt i forbindelse med præsentationer, der ikke nødvendigvis behøver at foregå på en messe. Det kan for eksempel være i forbindelse med et virksomhedsmøde, hvor du skal præsentere en ny idé for dine medarbejdere.

 

Hvordan kan vi hjælpe?

De produkter, som vi sælger, er konstrueret i robust materiale, så du kan være sikker på, at produktet er af højeste kvalitet. Dette er en af grundene til, at dette produkt er populært hos mange mennesker.

Specielt er det et populært produkt blandt diverse virksomheder, der benytter produktet til markedsføring. Rollups er nemlig fleksible og effektive at benytte, når de er på besøg hos kunden og skal fortælle om et nyt produkt. Derudover er de produceret af det bedste materiale, så det er omkostningseffektivt for virksomheden og kan genbruges til en lang række kundebesøg.

Hos os kan du ved hjælp af de tilgængelige værktøjer på vores side selv designe din roll-up. Her kan du blandt andet tilføje den tekst, som du ønsker, samt tilføje de ønskede farver og illustrationer. Hvis du går med en idé i tankerne, er det derfor let at komme i gang med at forsøge at få den ud i livet.

Hvis du kommer i problemer eller blot har behov for sparring under processen, så står vi selvfølgelig klar med åbne arme til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for branchen, så vi kan hjælpe dig med at få din personaliserede roll-ups til at få et professionelt look.