Velkommen skilt

Indbydende velkommen skilt i personligt design

Virksomheder og privatpersoner kan få designet et personligt og indbydende velkommen skilt i skiltebutikker online. Der findes et uanet antal muligheder for at designe personlige, unikke, flotte, cool eller elegante velkommen skilte, som vil få gæster og kunder til at føle sig velkommen, så snart de ser skiltet. Et velkommen skilt kan være helt enkelt med ordet ”Velkommen”, eller det kan have mere information såsom firmanavn, personnavn eller adresse. Velkommen skilte kan tilpasses efter behov og fås til gode priser.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

velkommen skilt som Træskilt

Velkommen skilt | Træskilt

(200.00x200.00 mm)

velkommen skilt som Plastikskilt Gravering

Velkommen skilt | Plastikskilt Gravering

(140.00x37.00 mm)

velkommen skilt som Træskilt

Velkommen skilt | Træskilt

(155.00x43.00 mm)

velkommen skilt som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(155.00x43.00 mm)

velkommen skilt som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(140.00x37.00 mm)

Den personlige velkomst til hjemmet

Ud over et navneskilt på døren eller postkassen kan man vælge at sætte et velkommen skilt op for at signalere, at her er gæster velkommen. Man kan få fremstillet velkommen skilte i mange forskellige design og få det tilpasset ens personlige smag eller boligens arkitektur. Man kan vælge mellem skilte i mange forskellige størrelser, og de kan være firkantede, ovale, rektangulære, og de kan have forskellige farver og skrifttyper. Det er derfor muligt at få fremstillet et unikt velkommen skilt til hjemmet. Nogle velkommen skilte har blot ordet ”Velkommen”, som signalerer hjertevarme og en åben dør. På andre velkommen skilte står der måske også navnene på de personer, som bor der. I stedet for både at have et navneskilt og et velkommen skilt, så kan man kombinere de to og lave ét velkommen skilt, hvor ens fulde navn eller familienavn også står på. Dermed bliver det nemt for besøgende og postbuddet at finde vej, og samtidig får man budt folk velkommen.

 

Velkomst på firmaadressen

For mange firmaer er det også vigtigt at sende et signal om, at kunder og samarbejdspartnere er velkommen. Derfor er det oplagt med et velkommen skilt. Det kan fx hænge på husfacaden, ved indgangsdøren eller det kan hænge som et skilt i receptionen. For kunderne og samarbejdspartnere vil det helt sikkert opleves positivt, at de bliver budt velkommen på den måde, og det skaber en umiddelbar god kontakt. Velkommen skilte til firmaet kan udover ordet ”velkommen” også have påtrykt eller indgraveret firmanavn, firmalogo, adresseoplysninger, telefonnummer mv. Hvert enkelt firma kan med fordel henvende sig til en skiltebutik og få professionel rådgivning til at få designet det helt rigtige velkommen skilt. Det kan være, at I har ønsker om, at velkommen skiltet skal passe ind i firmaets øvrige interiør, så det fremstår strømlinet med et enkelt eller elegant look. Men det kan også være, at I ønsker noget mere ”kantet” eller ”sprælsk”, som vækker opmærksomhed eller fremkalder smil hos kunderne. Serveringssteder som restauranter eller caféer kan også med fordel have velkommen skilte med skriften ”Velkommen – vent her==, hvis nu gæsterne skal vises hen til et bestemt bord. Dermed byder man både velkommen og beder gæsterne om at vente på, at det bliver deres tur, og at der er en tjener, som kan vise dem hen til et reserveret bord eller et ledigt bord.

 

Inspiration og bestilling af Velkommen skilt

Vil I gerne finde inspiration til det helt rigtige velkommen skilt, som passer til jeres firma eller privatbolig, så er der gode idéer at hente, når man besøger en skiltebutik online. Her finder man også mere information om design, størrelser, materialevalg, farvevalg og skrifttyper. Man kan måske også nemmere beslutte sig for, hvordan ens velkommen skilt skal se ud, når man ser eksempler på, hvordan et flot velkommen skilt kan se ud i fx messing eller akryl. Alt efter om  velkommen skiltet skal hænge udendørs eller inden for i en restaurant eller reception, så er der forskellige muligheder for valg af materialer, som samtidig er meget holdbare. Farver og skrifttyper er også en smagssag, og her må man prøve sig frem med forskellige idéer, indtil man finder den helt rigtige løsning. Velkommen skilte fås til favorable priser og kan nemt bestilles online.