Design personlige skilte

Generelt kan det siges, at skilte har til formål at oplyse og informere. Dette er uanset om det så er oplysning om advarsler, retninger eller dokumentationer. Takket være vores produkter kan der nu nemt designes skilte, der spreder det ønskede budskab. Det har aldrig været lettere at komme i gang med at designe det perfekte skilt og begynde at få spredt budskabet.

skilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(210.00x160.00 mm)

skilte som Aluminiumskilt

Aluminiumskilt

(420.00x200.00 mm)

skilte som Aluminiumskilt

Aluminiumskilt

(260.00x390.00 mm)

skilte som Aluminiumskilt

Aluminiumskilt

(420.00x200.00 mm)

Historisk set om skilte

Siden Antikken har man kendt til, at der blev konstrueret simple skilte af forskelligt materiale. De kunne for eksempel være lavet af sten eller forskellige blade, hvor der var påskrevet en given tekst.

 

Senere har skiltene udviklet sig en del ved inddragelse af diverse grafiske og psykologiske elementer og leg med formen til den type af skilte, som vi ser den dag i dag. Formålet om at informere, oplyse eller dokumentere består dog stadig den stadig i dag.

 

Hvad kendetegner et godt skilt?

Et godt konstrueret skilt er karakteriseret ved, at det skal oplyse det nødvendige og ikke mere. Det ønskede budskab skal således fremstå stærkt, tydeligt og ikke druknes i ligegyldig information.

 

Man kan for eksempel få budskabet til at fremstå mere klart ved at inddrage blikfang, men bruges det forkert, er der er en risiko for, at budskabet går tabt. Der er således ikke et endeligt svar på, hvordan skiltet skal udformes. Det afhænger nemlig af budskabet, modtagerne og situationen.

 

Hvorfor har vi brug for skilte?

De fleste af os kender skilte mange steder fra vores dagligdag. For eksempel når vi befinder os i trafikken, er det nødvendigt at tage højde for de oplysninger og forbud, som kommunikeres til os ved hjælp af skiltene for at kunne agere, som det påkræves i trafikken.

 

Et eksempel på dette er påbudstavler, der viser, at man ikke må køre hurtigere end en bestemt hastighed på en given strækning. Disse skilte er en vigtig del af vores dagligdag og er med til at sikre, at vi kommer sikkert gennem byen til og fra arbejde.

 

Et andet eksempel er hos små såvel som store virksomheder, hvor det er meget vigtigt at være synlige. Uanset om det så er med hensyn til reklamer for produkter eller til oplysning om for eksempel åbningstider.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvis du har en virksomhed, hvor der er mange kontorer, så kan skilte være med til at skabe orden. For eksempel kan de vise os, hvem der hører til på hvilket kontor, eller om et mødelokale på nuværende tidspunkt er optaget eller frit til brug. På et kontor kan skilte ligeledes vise vej eller gøre opmærksom på noget.

 

Uanset, hvad grunden er til, at du har brug for et skilt, kan du let benyttes vores side til at designe dem præcist, som du har lyst og herefter bestille dem. Du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge os til råds, da vi har stor erfaring inden for dette felt og kan hjælpe dig.