Aluminiumskilte

Køb og design højkvalitets aluminiumskilte.

Er du på udkig efter et professionelt udseende metalskilt af aluminium, så behøver du ikke lede videre, for du er nu kommet til det rette sted. På denne side finder du nemlig en række eksempler på aluminiumskilte af den bedste kvalitet, men du kan ligeledes forsøge at designe dit eget, hvis du går rundt med et specielt design i tankerne og ønsker at føre det ud i livet.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

aluminiumskilte som Aluminiumskilt

Aluminiumskilte | Aluminiumskilt

(400.00x250.00 mm)

aluminiumskilte som Aluminiumskilt

Aluminiumskilte | Aluminiumskilt

(260.00x390.00 mm)

aluminiumskilte som Aluminiumskilt

Aluminiumskilte | Aluminiumskilt

(300.00x115.00 mm)

aluminiumskilte som Aluminiumskilt

Aluminiumskilt

(210.00x160.00 mm)

aluminiumskilte som Aluminiumskilt

Aluminiumskilt

(420.00x200.00 mm)

aluminiumskilte som Aluminiumskilt

Aluminiumskilt

(330.00x160.00 mm)

Aluminium som materiale

Aluminium er navnet på det trettende grundstof i det periodiske system. For mange mennesker er dette grundstof dog i dag synonymt med produktion af mange kendte materialer, som benyttes i dagligdagen. Grunden til den store popularitet den dag i dag, er blandt andet, at det er et meget let materiale.

Aluminium er ikke særligt sjældent i naturen, hvilket ligeledes kan forklare den hyppige brug. Dog kræver det en stor mængde energi at producere, hvorved genanvendelsen af materialet er høj.

På mange måder kan man sige, at aluminium har overtaget den rolle i produktionen af materialer, som kobber tidligere havde. Aluminium er nemlig et mere hyppigt grundstof, og det er mere rentabelt af producere, end det er tilfældet med kobber.

 

Hvor benyttes aluminiumskilte?

Som nævnt benyttes aluminium i mange forskellige brancher og til vidt forskellige formål. Her kan blandt andet nævnes produktion af diverse emballager, aluminiumsfolie og dåser.

Et andet eksempel er dog til produktionen af aluminiumsskilte, som vi her skal beskæftige os med. Udover materialets store tilgængelig, giver den metalliske glans ligeledes materialet et nydeligt udseende, og udseendet er netop en af grundene til, at det er fremragende til produktion af skilte.

Det er i teorien kun fantasien, der sætter grænsen for, hvor aluminiumsskilte kan benyttes og til hvilke formål. Til indendørs brug findes disse skilte typisk på kontorer eller ved indgangen til en virksomhed, hvor det benyttes til at byde både gæster og medarbejdere velkommen.

Aluminiumsskilte kan ligeledes benyttes udendørs, men her er der en række elementer, som man skal være opmærksom på. Hvis materialet ikke er behandlet, vil det i kontakt med vand begynde at blive udsat for korrosion. Derfor bør man som det første overveje, hvor det er mest optimalt, at aluminiumskiltet hænger.

Derudover bør skiltet holdes væk fra kontakt med andre metaller som for eksempel bly og jern. Dette er specielt vigtigt, hvis skiltet skal hænge i fugtige omgivelser.

Naturligt har aluminium dog et beskyttende overfladelag, der mindsker korrosionen, men hvis skiltet skal benyttes udendørs, er det en god idé at få det behandlet. Dermed forlænges levetiden, og skiltets udseende og budskab kommer til at bestå i lang tid.


Hvordan rengøres aluminiumsskilte?

Hvis skiltet er ubehandlet, er det særdeles vigtigt, at man er opmærksom på, hvordan skiltet rengøres. Rengøringsmidler, der indeholder kloridopløsninger, uorganiske eller organiske syrer bør undgås, da det kan beskadige skiltet.

Rengøringen udføres bedst med en blød klud eller generelt bare et blødt materiale. Der kan ligeledes benyttes almindeligt sæbevand. Hvis dette ikke er nok til at rengøre skiltet, kan der tilføjes en smule husholdningseddike til sæbevandet.