Butiksskilte

En butiksskilt med det rigtige budskab

Som butiksejer er det vigtigt at have et butiksskilt, som præsenterer, hvad det er for en forretning, man driver. Butikskiltets design afhænger af, hvilken målgruppe butikken henvender sig til. Så alt efter om man driver en legetøjsbutik, bedemandsforretning eller tøjbutik, kan man få designet og tilpasset sit butiksskilt hos en skiltebutik, så det passer til målgruppen af kunder. Butiksskilte fås i mange forskellige farver og størrelse, og der er gode tilbud at finde, når man bestiller skilte online.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

butiksskilte som Plastikskilt Gravering

Butiksskilte | Plastikskilt Gravering

(240.00x280.00 mm)

butiksskilte som Plastikskilt Gravering

Butiksskilte | Plastikskilt Gravering

(260.00x165.00 mm)

butiksskilte som Træskilt

Træskilt

(400.00x250.00 mm)

butiksskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(260.00x165.00 mm)

Designet skal afspejle kerneforretningen

Et butiksskilt skal helst afspejle kerneforretningen så meget som muligt. Hvis man fx har en bedemandsforretning, så kan man vælge et minimalistisk design, hvor navnet på forretningen tydeligt fremgår, og som er udformet i diskrete eller stilfulde og neutrale farver. Ejer man derimod en legetøjsbutik, er det mere oplagt at have et farverigt butiksskilt med et sjovt billede, som tiltrækker børnene og deres forældre. Hvis man sælger modetøj til kvinder, kan man få designet et elegant og trendy skilt, som tiltrækker byens kvinder til butikken. Sælger du antikviteter, kan du fx have et skilt med et mere gammeldags udseende og en snørklet skrift. Pointen er, at butiksskiltets design skal gå hånd i hånd med ens produkter eller ydelser, for ellers kan man skabe forvirring hos kunderne, butiksskiltets design og de produkter, man har på hylderne, stritter i hver sin retning.

 

Tydeligt butiksskilt

Noget af det, som kunder også tiltrækkes af, er et tydeligt butiksskilt. Ligger din butik på en gågade eller en anden gade, hvor der ligger mange andre butikker, så kan din butik hurtigt forsvinde i mængden, medmindre der er et tydeligt skilt foran butikken. Butiksskiltet kan enten hænge over vinduesfacaden, eller det kan være et skilt, som du sætter ud på fortovet for at gøre kunderne opmærksom på din forretning. Du kan også vælge at have et butiksskilt med navnet på facaden, og så kan du stille et andet skilt ud på fortovet, som reklamerer for nogle af de gode tilbud, du har i forretningen. Et tydeligt design til et butiksskilt kan fx være stærke farver, eller det kan være tekst med tydelig skrift eller et tydeligt billede eller logo, som folk nemt kan genkende. Hvis man lige har startet en ny butik, så gælder det også om at skille sig ud i mængden. Især hvis der ligger konkurrerende butikker i nærheden, som sælger nogle af de samme produkter eller leverer den samme slags ydelser. Så kan man med et butiksskilt sende et signal om, at man skiller sig ud og kan levere noget andet end de andre butikker.

 

Design i mange farver og størrelser

Butiksskilte kan fremstilles i mange former og størrelser, hvilket du også vil opdage, når du henvender dig i skiltebutikken for at finde en løsning. Måske har du selv ideer til farver og størrelser, eller også kan du få råd og vejledning til at få designet det helt rigtige butiksskilt. Hvis du ønsker, at dit butiksskilt skal matche butikken interiør i farver og design, så er det også en mulighed, og det vil give et mere sammenhængende look. Butiksskilte kan være firkantede eller rektangulære, hvis de fx skal hænge på facaden eller indgangsdøren, men de kan også være runde eller trekantede, hvis de fx skal hænge i en stang, som stikke ud fra facaden. Butiksskilte kan være store eller små, og de kan være farverige, diskrete, kreative, elegante, og de kan i det hele taget have rigtig mange forskellige udtryk. De kan også være fremstillet af forskellige materialer som fx plastic, aluminium eller træ – og dermed har de også forskellig holdbarhed. Nogle skilte skal vedligeholdes mere end andre for at holde sig pæne. Lad dig inspirere online til at finde det helt rigtige butiksskilt til den helt rigtige pris.