Forbudsskilte

Tydelige forbud med forbudsskilte

Virksomheder og privatpersoner kan af forskellige årsager have brug for at sætte forbudsskilte op. Et forbudsskilt signalerer, at der gælder nogle bestemte love og regler i et bestemt område, og at dette forbud skal overholdes. Forbudsskilte kan have mange forskellige designs, og man kan i stor stil sætte sit eget præg på dem. Man kan fx besøge en online skiltebutik og få inspiration og vejledning til, hvordan et forbudsskilt kan se ud. Dernæst kan man bestille netop de forbudsskilte, man har behov for.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

forbudsskilte som Aluminiumskilt

Forbudsskilte | Aluminiumskilt

(290.00x420.00 mm)

forbudsskilte som Aluminiumskilt

Forbudsskilte | Aluminiumskilt

(290.00x420.00 mm)

forbudsskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(200.00x200.00 mm)

Adgangsforbud

Der kan være forskellige grunde til, at privatpersoner eller virksomheder ønsker at sætte skilte op, som signalerer, at der er adgang forbudt. Det kan være, at der er tale om en privat grund, som måske umiddelbart virker offentlig tilgængelig, men hvor man altså ønsker at give uvedkommende besked om, at de skal holde sig væk. Det kan også være et stykke privat strand, som man gerne vil have i fred. Virksomheder kan sætte forbudsskilte op for at forhindre, at uvedkommende får adgang til deres virksomhedsområde, til produktionsområder, kontorlokaler eller andre steder, hvor man ikke ønsker at have uvedkommende personer gående rundt.

 

Fotografering forbudt

Nogle virksomheder har forbudsskilte sat op, hvor der er fotografering forbudt. Det kan være steder, som byder på særlige oplevelser, og hvor man ikke ønsker, at besøgende eller turister skal tage billeder, som de efterfølgende kan sprede fx online og dermed krænke noget ophavsret eller ødelægge turistattraktionen ved at fremvise bestemte billeder af særlige oplevelser, man kan få det pågældende sted.

 

Forbud mod mad, drikke eller rygning

Nogle virksomheder har også forbud mod mad og drikkevarer. Det kan fx være i transportsektoren, hvor det ikke er tilladt at spise eller drikke under transporten for at forhindre, at folk sviner med mad og drikkevarer. Det kan være i forlystelser som fx rutsjebaner eller karruseller, hvor man ikke ønsker at folk medbringer mad eller drikkevarer, fordi sandsynligheden for at de spilder og sviner er for stor. Det kan også være naturområder, hvor man ikke ønsker, at folk skal smide affald i naturen, som man efterfølgende skal samle op. Så er det nemmere at sætte et forbudsskilt op, som signalerer, at her må ikke spises og drikkes. Det vigtigste er, at man gør tydeligt opmærksom på det med et forbudsskilt, så der ikke er noget at være i tvivl om. Rygning forbudt er et andet populært forbudsskilt, som ofte tages i brug af virksomheder. Der kan være flere grunde til, at man ikke vil have, at folk ryger bestemte steder. Det kan både være. Fordi det er usundt, og man gerne vil sende et signal om et røgfrit virksomhedsmiljø, men det kan også være, fordi virksomheden arbejder med fx kemikalier eller andre brandfarlige stoffer, og hvor en glød fra en cigaret nemt kan sætte hele virksomheden i brand. Forbudsskilte kan have mange forskellige designs. Både tekst, farve og billeder bør være markante og tydelige, så skiltene ikke er til at overse for hverken fremmede, der lægger vejen forbi, eller medarbejdere som kender virksomheden godt. Virksomheder, der gerne vil have inspiration til, hvordan de får designet tydelige og effektive forbudsskilte, kan med fordel kontakte en skiltebutik og høre nærmere.