Dørskilte

Byd velkommen med et dørskilt

Et dørskilt byder velkommen og sender et signal om, hvilken virksomhed eller privatperson der holder til bag døren. Et dørskilt fås i mange forskellige designs og kan både være neutralt og vække opmærksomhed eller nysgerrighed. Man kan altid som virksomhed eller privatperson få designet et dørskilt, som passer til de behov, man har, og dermed få lavet et dørskilt, som er i overensstemmelse med ens ønsker om signalværdi. Dørskilte fås i mange forskellige prisklasser og kan hurtigt leveres til brug.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

doerskilte som Akrylskilt

Dørskilte | Akrylskilt

(300.00x200.00 mm)

doerskilte som Plastikskilt Gravering

Dørskilte | Plastikskilt Gravering

(200.00x200.00 mm)

doerskilte som Træskilt

Dørskilte | Træskilt

(120.00x50.00 mm)

doerskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(180.00x200.00 mm)

doerskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(200.00x50.00 mm)

doerskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(300.00x110.00 mm)

Dørskilte til erhverv

Virksomheder og butikker har brug for dørskilte, så kunder, leverandører og samarbejdspartnere nemt kan finde vej. Uanset hvilken type virksomhed der er tale om, så er det muligt at få lavet et dørskilt i flot design. Nogle virksomheder foretrækker minimalistiske dørskilte, imens andre gerne vil have et dørskilt, som er mere elegant eller kreativt. Som minimum bør virksomhedens navn tydeligt fremgå af dørskiltet. Men virksomhedens logo kan fx også være på dørskiltet. Butiksejere har også brug for forskellige typer af dørskilte, som signalerer, hvornår butikken er åben og lukket. Man kan også få skilte, hvor der står, at personalet er gået til frokost, og snart kommer tilbage igen. Dørskiltene er dermed både med til at fortælle, hvilken butik eller virksomhed der holder til i bygningen, men dørskilte kan også give kunderne enkle og tydelige beskeder i forhold til, om butikken er åben eller lukket.

 

Dørskilte til private

Alle private hjem har et dørskilt, som viser, hvem der bor i boligen. Det er nødvendigt at vide, hvem der bor i boligen, så bl.a. myndighederne kan komme i kontakt med én, og så man kan få leveret post. Det er meget individuelt, hvor meget man ønsker at gøre ud af sit dørskilt. Nogen personer vælger et helt simpelt dørskilt i plastik, imens andre får indgraveret deres navne eller familienavnet i et flot messingskilt. Dørskiltet er det første, som møder gæster, der ankommer til din bopæl. Så hvis du gerne vil gøre et godt indtryk allerede inden dine gæster, er trådt indenfor, så kan du med fordel vælge et flot dørskilt, som designmæssigt også passer til hoveddøren og boligens øvrige arkitektur. Bor man en hel familie i boligen, så er der nogle familier som foretrækker kun at have familienavnet stående på døren. Nogle børnefamilier vælger fx at have alle navne på både voksne og børn stående på dørskiltet, og her man fx vælge en farverig og kreativ løsning, når man vælger dørskilt.

 

Få designet unikt dørskilt

Dørskilte få som sagt i mange forskellige design og materialer. Hvis du skal finde en hurtig løsning, eller du ikke går så meget op i design, kan du vælge et standarddørskilt. Men du kan også vælge at gå all-in på at få designet et dørskilt, som passer præcis til din bolig, og som udsender det signal, som du gerne vil have. Skal det være et minimalistisk, cool eller varmt indbydende dørskilt? Det er helt op til dig. Dørskilte skal i nogle tilfælde vedligeholdes, hvilket du også bør have med i overvejelserne, når du vælger, hvilket materiale, der skal anvendes. Vælger du et dørskilt i plastik eller træ, kan regn og snavs nemt tørres af. Vælger du derimod et messingskilt, så skal det pudses i ny og næ for at forblive pænt. Prismæssigt er der selvfølgelig også forskel på, om du køber et plastikskilt eller messingskilt, og det er op til dig, hvor mange penge du vil investere i et dørskilt. Men mulighederne er i hvert fald mange, hvis du gerne vil have designet dit eget dørskilt. Hvis man ejer flere butikker og har brug for nye dørskilte til dem alle, så kan man foretage en større bestilling hos en skiltebutik, og i mange tilfælde er der gode tilbud at finde, når man køber dørskilte online.