Hundeskilte

Hundeskilte med et unikt præg

For hundeejere er deres firbenede venner noget helt særligt, og derfor får hunden ofte et helt unikt navneskilt, som kan sættes i halsbåndet. Hundeskiltet med hunden navn og telefonnummer kan udformes på mange forskellige måder og i forskellige materialer. Det er op til den enkelte hundeejer at beslutte, på hvilken måde navneskiltet skal være unikt. Andre typer af hundeskilte kan være dem, som advarer om ”Pas på hunden”, men det kan også være skilte som byder ”Velkommen til hundens hjem”.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

hundeskilte som Plastikskilt Gravering

Hundeskilte | Plastikskilt Gravering

(130.00x91.00 mm)

hundeskilte som Træskilt

Hundeskilte | Træskilt

(130.00x91.00 mm)

hundeskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(200.00x80.00 mm)

hundeskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(83.00x91.00 mm)

Hundeskilte med navn

Hunden er menneskets bedste ven, og for de fleste hundeejere er det et mareridt, hvis hunden løber væk. Derfor skal alle hunde udstyres med et navneskilt, som viser hundens navn og et telefonnummer, man kan ringe på, så man kan få fat i ejeren. Heldigvis foretrækker de fleste hunde dog at holde sig i nærheden af deres ejer og deres familie. Men et flot hundeskilt bør hunden have under alle omstændigheder. Man kan lade sig inspirere til hundeskilte ved at besøge en skiltebutik online og få idéer til, hvordan navneskiltet skal se ud. Det kan nemlig fremstilles i forskellige materialer, og man kan få lavet flotte indgraveringer med hundens navn, som er med til at understrege hundens særlige betydning. Et flot navneskilt og et flot halsbånd til hunden ser både fantastisk godt ud, og samtidig er det også praktisk, hvis hunden pludselig løber væk, at dem som finder hunden, straks kan kontakte ejeren.

 

”Pas på hunden”

Nogle hundeejere bruger også deres hunde som vagthunde. Derfor sætter de et skilt op ved havelågen, hvor der står ”Pas på hunden” eller ”Her vogter jeg”. Det er et tydeligt signal til uvedkommende om, at de skal holde sig væk. Ejer man en stor hund, så kan det være med til at forebygge indbrud i ens hjem, at man har hunden til at vogte omkring ejendommen. Man kan få designet hundeskilte i forskellige størrelser, som kan være runde eller firkantede, og som tydeligt viser et billede af hunden eller hunderacen. Der står ofte også en tekst under billedet. Hundeskiltet kan været sort-hvid eller det kan have forskellige farver. Det er op til dig at beslutte dig for, hvordan designet skal se ud, men du kan få god vejledning hos en skiltebutik, som er specialiseret i fremstilling og design af hundeskilte.

 

”Velkommen til hundens hjem”

Nogle hundeejere vælger at sætte et skilt op på hundehuset eller i hundegården, hvor der står ”Velkommen til hundens hjem”. Det er ofte med et humoristisk glimt i øjet, fordi man ønsker at signalere, at ens hund er dejlig, og at gæster trygt kan hilse på den. Nogle mennesker kan godt være lidt bange for hunde, de ikke kender, men den bekymring kan man være med til at reducere ved at sætte et velkomstskilt op.

 

Hunde med bestemte opgaver

Man kan desuden få designet hundeskilte til hunde med forskellige opgaver. Det kan fx være førerhunde for blinde eller svagtseende, politihunde eller jagthunde. Man kan have skiltene hængende indenfor i hjemmet eller udenfor. Dermed signalerer man over for omgivelser, at hunden både er en del af familien og samtidig også har nogle bestemte arbejdsfunktioner, som den varetager. Der er med andre ord mange muligheder for at finde et flot eller sjovt design, når det handler om hundeskilte. Og det bedste sted at finde inspiration og vejledning er i en skiltebutik, hvor man nemt kan få designet den helt rigtige løsning. Fordelen ved at bestille skilte online er, at det både er nemt at lave bestillingen, og så får man sine hundeskilte direkte leveret til hjemmet, hvorefter man hurtigt kan hænge dem op til gavn for både hunde og mennesker. Se de favorable tilbud på hundeskilte online.