Boksskilte

Unikke boksskilte til heste

Mange hesteejere sætter et boksskilt op på hesteboksen af praktiske og personlige årsager. Hvis man ejer et stutteri med mange heste eller lejer hestebokse ud til private hesteejere på sin gård, så er det praktisk, at man hurtigt kan se, hvad hestene hedder, fødselsdato, race og stamoplysninger. Hesteejere kan også have et personligt ønske om at gøre hesteboksen mere unik. Hesteboksen er jo hestens hjem, og et flot navneskilt er med til at sætte et personligt præg på det hele.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

boksskilte som Træskilt

Boksskilte | Træskilt

(250.00x170.00 mm)

boksskilte som Træskilt

Boksskilte | Træskilt

(260.00x160.00 mm)

boksskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(250.00x170.00 mm)

boksskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(260.00x160.00 mm)

Boksskilte til stutterier, udlejningsstalde og rideskoler

Selvom man arbejder professionelt med heste, så er kontakten til dyrene altid personlig, og de fleste hesteejere vil gerne gøre lidt ekstra ud af at have et pænt staldmiljø med flotte boksskilte på hesteboksene. Arbejder man professionelt med heste på et stutteri, eller ejer man en større gård, hvor man udlejer hestebokse til private, så er det praktisk, at man let kan kende forskel på hestene ved at have et boksskilt på hesteboksen. På boksskiltet står hestens navn og stamoplysninger, så man nemt kan danne sig et overblik. Det er også praktisk i forbindelse med fodring, at man tydeligt kan se, hvad hestene hedder, for det kan godt være, at de skal have en forskellig type af foder. Når smeden eller dyrlægen kommer på besøg, er det også nemmere at finde hesten, når der står et tydeligt boksskilt. Ejer man en udlejningsstald, hvor privatpersoner har deres heste opstaldet, så er det også praktisk, at hestens navn står på døren. Det samme gælder rideskoler, hvor der kommer en masse elever for at få undervisning. Her er det superpraktisk, at hestens navn fremgår tydeligt af boksskiltet, så alle elever hurtigt kan finde frem til den hest, de skal ride på, og få den striglet og opsadlet. Hvis man gerne vil have et strømlinet look i stalden, så kan man vælge at få designet den samme type boksskilte til alle heste på stutteriet, udlejningsstalden eller rideskolen. Det vil helt sikkert sætte et flot præg på hesteboksene og se velgennemført ud.

 

Specielle boksskilte til privatheste

Mange hesteejere er tæt knyttede til deres hest, og de vil gerne have, at hesten bor i et hyggeligt staldmiljø, hvor der er pænt og rent. De fleste vil også gerne have et boksskilt på døren, som viser, at her bor deres hest, som er noget helt særligt. Hver enkelt hesteejer kan have forskellige ønsker til, hvordan et boksskilt skal se ud. Det kan også variere, alt efter om det er et boksskilt til en islænderhest til hyggeridning, eller om det er en sportshest, der anvendes til konkurrenceridning. Det må være op til den enkelte hesteejer at beslutte, hvilken type boksskilt, man ønsker at sætte på hesteboksen.

 

Særlige boksskilte i skiltebutikken

I skiltebutikker online er det muligt at få designet netop den type boksskilt, du gerne vil have til din hest. Det kan være, at du foretrækker et enkelt designet boksskilt med navn og fødselsdato med flot skrift. Det kan også være, at du gerne vil have et boksskilt med udførlige oplysninger som navn, fødselsdato, hesterace og stamoplysninger. Der er rigtig mange muligheder at vælge imellem, og uanset hvilken farve, skrift og oplysninger du ønsker der skal stå på boksskiltet, så kan en skiltebutik imødekomme dine ønsker. Dermed får du et helt unikt boksskilt, som du kan hænge op på hesteboksen i stalden. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gerne vil have boksskiltet designet, så kan du få professionel vejledning hos skiltebutikken. Du kan bestille et eller flere boksskilte alt efter ønsker, og så bliver de fremstillet og leveret direkte til døren. Et flot boksskilt til hesteboksen sender et tydeligt signal om, at her bor en hest, som betyder noget helt særligt for dig som hesteejer, og samtidig gør det den praktiske dagligdag i stalden nemmere.