Træskilte

Find træskilte hos os.

Træ har længe været populært til produktion af skilte. Populariteten skyldes først og fremmest, at det er let tilgængeligt og billigt. Bare fordi der er tale om et lettilgængeligt og billigt produkt, betyder det ikke, at det er dårligere i forhold til andre skilte. Tværtimod har træskilte en fordel, når det handler om at skabe en hyggelig og positiv stemning, så hvis det er dette, du er ude efter, så tøv ikke med at designe dit eget træskilt.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

traeskilte som Træskilt

Træskilte | Træskilt

(200.00x80.00 mm)

traeskilte som Træskilt

Træskilte | Træskilt

(160.00x50.00 mm)

traeskilte som Træskilt

Træskilte | Træskilt

(250.00x160.00 mm)

traeskilte som Træskilt

Træskilt

(250.00x160.00 mm)

traeskilte som Træskilt

Træskilt

(200.00x200.00 mm)

Træskilte var en af de materialer, der tidligst blev brugt til at lave skilte af. Faktisk kender man både sten- og træskilte helt tilbage fra Antikken, hvor de dog var noget mere simple, end de er den dag i dag.

Siden da er der kommet mange nye varianter af skilte, og der er inddraget mange nye materialer. Træskilte er dog stadig populære den dag i dag, hvilket kan skyldes, at træ er noget, som de fleste af os forbinder med varme og en hyggelig stemning.

Dette kan man benytte i indretningen af sit hus, hvor man for eksempel kan placere et træskilt med et nøje udvalgt budskab, som kan være med til at bidrage til den hyggelige stemning. Træskiltet kan dog også placeres ved indgangen til huset, hvor det kan byde dine gæster velkommen med åbne arme.

 

Hvor kan træskilte anvendes?

Træskilte kan benyttes på mange forskellige måder, men de har en helt særlig kvalitet, når det kommer til at skabe eller bidrage til en varm og hyggelig stemning. Denne type af skilte er dog ligeledes populær blandt kæledyrsejere, som ynder for eksempel at placere et skilt på deres hundehus i haven.

Andre populære steder at placere disse skilte er på døren til et soveværelse- eller badeværelse, eller som velkomst til en sauna.

 

Hvorfor fungerer træ godt som materiale til skilte?

Først og fremmest er træ et solidt materiale, hvilket giver et godt udgangspunkt, når man ønsker at producere noget, der er robust, og som skal holde i lang tid.

Dernæst er træ godt for miljøet, da det ikke skader unødvendigt. Det er et genanvendeligt materiale, som kan nedbrydes i naturen, da det naturligt indgår i Jordens kredsløb. Træ er samtidig en ressource, som ikke har brug for andet end lys, kuldioxid og vand for at vokse.

Dette materiale er dog ligeledes forholdsvis billigt at fremskaffe, da det er let tilgængeligt for os mennesker. Det er nemt at arbejde med, så det skaber ikke unødige problemer under produktionen og konstruktionen af træskiltet.

 

Vi kan hjælpe dig i processen

Når du har besluttet dig for, at du vil investere i et skilt, skal du først finde ud af, hvor det skal hænge. Dette er nødvendigt at bestemme sig for, da der findes mange forskellige typer af træ, som egner til sit vidt forskellige formål.

Herefter kan du benytte de tilgængelige værktøjer på vores side til at designe dit træskilt til perfektion. Hvis du undervejs i processen får brug for hjælp, så står vi med det samme klar til at hjælpe dig på vej. Vi har nemlig meget stor erfaring med produktion af professionelle skilte, så du er i trygge hænder.