Advarselsskilte

Forbered omgivelserne med advarselsskilte

De fleste er heldigvis årvågne, når de kører, cykler eller går rundt i trafikken, men derfor er det alligevel en god idé med advarselsskilte, som i god tid fortæller trafikanterne, at de skal være ekstra opmærksomme eller forsigtige, når de kører. I en skiltebutik kan du få hjælp til at få designet det helt rigtige advarselsskilt, som passer til situationen. Man kan vælge mellem mange typer af tekst og farve for at opnå den rigtige effekt. Dermed kan man forebygge farlige situationer.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

advarselsskilte som Plastikskilt Gravering

Advarselsskilte | Plastikskilt Gravering

(210.00x295.00 mm)

advarselsskilte som Plastikskilt Gravering

Advarselsskilte | Plastikskilt Gravering

(210.00x295.00 mm)

advarselsskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(210.00x295.00 mm)

advarselsskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(210.00x295.00 mm)

Advarselsskilte ved byggegrunde og vejarbejde

Private virksomheder eller privatpersoner kan have brug for at sætte advarselsskilte op af forskellige årsager. Hvis man fx har en byggegrund, hvor der foregår byggeaktiviteter, kan det være nødvendigt at sætte advarselsskilte op om, at her er fare for, at man kan falde i huller eller få ting i hovedet. Det kan også være, at der skal lægges nyt fortov foran din butik, og så er det vigtigt at advare kunderne om, at de skal træde varsomt, når de skal ind i din butik. Derfor kan det være nødvendigt at sætte advarselsskilte op om, at fremmede og uvedkommende skal holde sig væk. Det er ikke lovpligtigt, at private advarer om farer med advarselsskilte, men det er en rigtig god ide at gøre det af hensyn til sine medmennesker.

 

Giftige stoffer og miljøfarligt affald

Virksomheder, der arbejder med kemikalier og andre giftige stoffer, har brug for at advare kunder og medarbejdere om, at de skal passe på. Kemikalier og andre giftige stoffer skal man omgås med stor varsomhed, og de skal håndteres rigtigt. Eller kan der opstå farlige situationer, hvor man kan blive ætset på huden eller i ansigtet, eller man kan komme til at starte en brand, hvis man fx tænder en smøg, når man står tæt ved brandfarlige stoffer, som er letantændelige. Virksomheder, der håndterer miljøfarligt affald har også brug for advarselsskilte til at advare andre om, at der er behov for at passe på. Det gælder om at få fjernet det miljøfarlige affald på den måde, som ikke skader andre – hverken mennesker, dyr eller natur, og derfor er det vigtigt, at fremmede personer ikke bare kan få adgang til det farlige miljøaffald. Der skal sætte tydelige advarselsskilte op.

 

Design af advarselsskilte

Når man laver et advarselsskilt, skal det være tydeligt, og budskabet skal ikke være til at misforstå. Det skal tydeligt fremgå, at uvedkommende skal holde sig væk, eller at man skal passe på, for ellers kan de få ubehagelige konsekvenser. Dermed undgår man også misforståelser. Virksomheder, butikker og privatpersoner kan få hjælp til at få designet advarselsskilte, som passer, advarer om den pågældende fare ved en bestemt situation. Formålet er at opnå den bedst mulige effekt, og derfor er det godt at tænke sig om i forhold til form og farver. Hos en skiltebutik kan man få professionel vejledning til designet, før man foretager en bestilling af advarselsskilte. Formen på et advarselsskilt er den klassiske trekantede form. Der er også nogle advarselsskilte, som er firkantede og har en trekant indeni. Advarselstrekanten er genkendelig for de fleste, så der er ikke så meget at være i tvivl om, når man ser den. Farvekombinationen sort og gul er meget anvendt, når det handler om advarselsskilte. Det vil sige, at man har en gul baggrund, som lyser op, og en sort tekst, billede eller symbol. Teksten fortæller, hvad det er for en fare, der advares om. Ellers er det godt at have et billede eller et symbol. Et symbol kan fx være et dødningehoved, hvis der er tale om kemikalier eller ild, hvis der er brandfare. Få mere at vide i skiltebutikken online og se de gode tilbud.