Byggepladsskilt

Vigtige byggepladsskilte

Det er essentielt – og også et lovkrav – at have byggeskilte i forbindelse med en byggeplads. Det er en måde, hvorpå man kan gøre opmærksom på, at det for det første er en byggeplads, og for det andet skal folk tage deres forholdsregler af hensyn til sikkerheden. Man kan få designet byggeskilte ud fra forskellige præferencer og få dem tilpasset efter sine ønsker. Ved henvendelse til en skiltebutik kan man få hjælp til at få designet de helt rigtige byggeskilte til byggepladsen til favorable priser.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

byggepladsskilt som Aluminiumskilt

Byggepladsskilt | Aluminiumskilt

(1500.00x800.00 mm)

byggepladsskilt som Aluminiumskilt

Aluminiumskilt

(290.00x420.00 mm)

De lovpligtige byggepladsskilte

Det er et lovkrav, at byggepladsskilte skal være synlige på alle private byggepladser. Så uanset om der er tale om en privatperson, et selskab eller en virksomhed, så har man selv ansvar for at få sat nogle byggepladsskilte op. Dermed kan SKAT se, at der er tale om et lovligt byggeri. SKAT har desuden nogle krav til, hvilken information der skal være på skiltet, og hvordan skiltene skal placeres på byggepladsen, og det finder man mere information om på SKAT’s hjemmeside. Eksempelvis skal der stå firmanavn og CVR-nummer på skiltet, hvis det er en dansk virksomhed og SE-nummer hvis det er en udenlandsk virksomhed. Det har alt sammen til formål at forebygge ulovligt eller sort arbejde. Ifølge loven skal byggepladsskiltene placeres på byggepladsen allerede fra den første dag, byggeriet går i gang, så det kan godt betale sig at være i god tid, når man skal have designet, fremstillet og leveret sine byggepladsskilte – så man har dem klar til allerførste dag.

 

Markedsføring af byggeri

Men det er ikke kun for Skats skyld, at der skal sættes byggepladsskilte op. Faktisk er byggepladsskilte også en rigtig god reklame for dem, som står bag byggeriet. De får deres navn og adresse på et skilt, og så kan alle forbipasserende se det byggeri, som er i gang, og nemt se, hvem der står bag. Forbipasserende lader sig måske inspirere til selv at få bygget et nyt hus og kontakter byggefirmaet eller projektmagerne, og på den måde kan man potentielt set skaffe flere kunder ved at have byggepladsskilte stående tydeligt fremme på byggepladsen, imens byggeriet står på. Ud over byggefirmaet kan der også være tilknyttet forskellige håndværkerfirmaer på byggepladsen, som har byggeskilte stående. En anden type byggepladsskilte er ejendomsmæglerskilte. Hvis man fx er i gang med at bygge projektlejligheder, så er man selvfølgelig interesseret i at få dem solgt. Derfor er det oplagt at sætte ejendomsmæglerskilte op på byggepladsen, som signalerer, at disse skønne boliger kan købes. Dermed kan forbipasserende nemt tage kontakt til ejendomsmægleren og forhøre sig om byggeriet og salgspriserne.

 

Byggepladsskilte til alt slags vejr

Byggepladsskilte skal selv sagt kunne tåle alt slags vejr. Derfor er de typisk fremstillet i robust materiale som aluminium, og skiltets stålrør, som sættes i jorden, er også behandlet på en måde, som kan tåle, at skiltene står udenfor. Selve farverne på byggepladsskiltet kan fås i UV-farver for at undgå, at printet falmer i sollyset. Det er derfor muligt at få designet nogle virkelig flotte byggepladsskilte, som kan holde i lang tid fremover. Byggepladsskilte skal generelt være så store og tydeligt, at de er nemme at få øje på. Men de fås i mange forskellige størrelser. Ved at henvende sig til en skiltebutik kan man få meget mere information og rådgivning om, hvordan man bedst muligt får designet, skilte til byggepladsen. Man finder også gode tilbud på byggepladsskilte online, og man kan få dem leveret direkte til adressen, hvilket også er en fordel, hvis man ikke har tid til at hente dem selv. Du kan få mere information og indhente et godt tilbud hos en skiltebutik allerede i dag og få designet netop de byggepladsskilte, som passer bedst til dine behov.