Magnetskilte

Slidstærke magnetskilte

Skilte er, uanset om de er magnetiske eller ej, et vigtigt kommunikationsmiddel, når det handler om at reklamere for et produkt. Magnetskilte skaber opmærksomhed, og de kan med fordel placeres på overflader, hvor almindelige skilte ikke hører hjemme. Dette kan for eksempel være i et kontorlandskab på diverse whiteboards og tavler, hvor de er med til at informere overblik. Her får du muligheden for at designe dine egne magnetskilte, der passer perfekt til netop dine behov.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

magnetskilte som Plastikskilt Farvetryk

Magnetskilte | Plastikskilt Farvetryk

(400.00x250.00 mm)

magnetskilte som Plastikskilt Farvetryk

Plastikskilt Farvetryk

(200.00x200.00 mm)

Til forskel fra almindelige skilte har magnetskilte en række fordele.  Først og fremmest er de lette at flytte på grund af den magnetiske bagside. Den magnetiske bagside bevirker dog, at de kun kan benyttes på overflader i for eksempel fryse- og kølerum.

Det handler således om at finde ud af, hvilket behov man har, så man får valgt den bedst mulige type af skilte. Når etiketten er placeret, kan man for eksempel skrive på den med et skriveredskab som en pen eller en tusch. Senere kan etiketten renses, og en ny tekst kan påføres skiltet.

Hvor er magnetskilte nyttige?

Har du nogensinde været i en situation, hvor du har skulle benytte en af de såkaldte whiteboardtavler? Eller du har måske en eller flere hylder af metal, hvor du har placeret flere kasser, og nu har mistet overblikket over, hvad der er i dem?

Med magnetskilte kan begge situationer gøres nemmere for dig. De magnetskilte kan nemlig let placeres på whiteboards såvel som metalhylder, og du kan forsyne dem med den nødvendige information, så din tilværelse gøres nemmere end før.

I forbindelse med projektstyring kan det være en god idé at investere i denne type af skilte. Ved brug af vores værktøjer kan du selv designe og bestille dine magnetskilte. Skiltene kan herefter hæftes på den ønskede overflade, hvilket for eksempel kan være et whiteboard.

Under projektstyringen kan skiltene nu nemt flyttes rundt, og det kan dermed være et vigtigt værktøj under planlægningen af et projekt, hvor der skal holdes styr på mange forskellige elementer og idéer.

På lidt større skala kan magnetskilte også benyttes til at reklamere for din virksomhed, hvis det placeres på en firmabil. Det kan være, at du har en selvstændig virksomhed som ejendomsmægler, håndværker eller ejer en restaurant, hvor du tilbyder udbringning.

Her kan de magnetskilte og etiketterne benyttes som påtryk på din bil, så du reklamerer, når du kører rundt i bilen. På denne måde bliver din firmabil til en reklamesøjle, når du bevæger dig rundt i det offentlige rum og skaber opmærksomhed omkring din virksomhed.

Skilte på siden af bilen fungerer dog ikke udelukkende ved at skabe opmærksomhed omkring dit brand. Det kan også være med til at give din virksomhed et professionelt udseende, når du kører ud til kunden på et kundebesøg. Her giver du med det samme et signal om, at der er en professionel virksomhed på vej, så kunden kan være helt tryk.