Husskilte

Husskilte med et særligt præg

Et husskilt har først og fremmest til formål at vise husnummeret, så det er tydeligt for postbuddet og andre gæster, at de har fundet frem til den rigtige adresse. De fleste veje i boligområder har tydelig vejskiltning, og derfor er det ofte kun nødvendigt at sætte en husskilt med nummer op på husfacaden, hoveddøren eller carporten. Men nogle boligejere vælger også at skrive vejnavnet på. Vil du gerne have designet et flot husskilt til din bolig, så besøg en skiltebutik online.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

husskilte som Plastikskilt Gravering

Husskilte | Plastikskilt Gravering

(200.00x200.00 mm)

husskilte som Plastikskilt Gravering

Husskilte | Plastikskilt Gravering

(200.00x50.00 mm)

husskilte som Plastikskilt Gravering

Husskilte | Plastikskilt Gravering

(209.00x159.00 mm)

husskilte som Træskilt

Træskilt

(200.00x200.00 mm)

husskilte som Træskilt

Træskilt

(120.00x50.00 mm)

Husnummeret skal være tydeligt

Der er ingen faste regler for, hvordan et husskilt skal se ud, men det er selvfølgelig vigtigt, at husnummeret er tydeligt, så alle kan se det. Om du vælger et diskret husskilt med hvid baggrund og tydelig sort skrift, eller om du heller vil have et farverigt skilt, er op til dig. Du kan fx tage udgangspunkt i husets arkitektur. Bor du i et parcelhus, rækkehus, funkisvilla, murermestervilla, patriciervilla eller er der tale om topmoderne nybyggeri? Et husnummerskilt, der passer til husets arkitektur, giver et mere sammenhængende indtryk, end hvis du vælger at sætte et meget farverigt skilt i plastik op på husfacaden af din patriciervilla. Tingene ser flottest ud, når de passer sammen, og her kan du få god hjælp i en skiltebutik til at få designet den helt rigtige type husskilt, som passer til din bolig. Der er ofte gode tilbud at finde online, og ellers kan du kontakte kundeservice i den pågældende skiltebutik og forhøre dig om, hvad de kan tilbyde dig.

 

Skal vejnavnet med?

De fleste boliger har kun et husskilt med husnummeret, men der kan være forskellige grunde til, at du også vælger at få trykt eller indgraveret vejnavnet på husskiltet. Det kan fx være, at du bor på hjørnet af to veje, og så kan besøgende eller postbuddet være i tvivl om, hvad din adresse egentlig er. I sådanne tilfælde vil det være en god hjælp, at du sætter et husskilt op, som tydeligt angiver på vejnavn og husnummer. Dermed er der ikke længere noget at være i tvivl om, og du er sikker på, at du får din post leveret, og at dine gæster ikke farer vild, når de skal besøge dig. Du kan eksempelvis vælge at have et tydeligt husnummer og så lade vejnavnet stå mere diskret nedenunder, men der er mange muligheder for at vælge design, hvis du kontakter en skiltebutik, som kan rådgive dig til at finde den helt rigtige løsning.

 

Bogstavleg

Nogle boligejere synes, der er sjovt at anvende bogstaver i stedet for numre, når de skal have designet et husskilt. Det betyder, at hvis de fx bor i nummer 3 eller 7, så kan de vælge at få lavet et husskilt, hvor der står TRE eller SYV. Det er en sjov og anderledes måde at gøre det på, selvom det selvfølgelig er nemmere med nogle tal end med andre. Hvis man fx bor i nummer 63, er det nok en fordel at holde sig til tallet ”63”. Men det er som sagt op til den enkelte boligejer at beslutte, hvordan husskiltet skal se ud. Det kan blot anbefales at vælge et design, som er tydeligt, og som ikke skaber unødig forvirring. Materialevalget kan også tilpasses efter behov. Nogle foretrækker et skilt af plastik, imens andre heller vil have messing eller aluminium. Farver og skrifttyper kan også varieres i det uendelige, men her bør man igen tage hensyn til husets øvrige arkitektur, så man ikke får et alt for spraglet udtryk – med mindre man virkelig insisterer på at skille sig ud i mængden. Under alle omstændigheder kan man få designet et husskilt, som passer til ens personlige præferencer og dermed kan man sætte et flot og unikt præg på sin bolig med et husskilt.