Husnummerskilte

Flotte husnummerskilte i mange designs

Et husnummerskilt har til formål at gøre det nemt for postbuddet og gæster at finde vej til din bolig. Husnummerskiltet hænger typisk på hoveddøren, på husfacaden eller på postkassen. Du kan vælge mellem husnummerskilte med et klassisk, enkelt udseende, eller du kan vælge et husnummerskilt, som er specialdesignet, så det passer netop til den type hus du bor i. Hvad enten du bor i parcelhus, patriciervilla eller funkisvilla vil du helt sikkert kunne finde et husnummerskilt, som passer til din boligs arkitektur.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

husnummerskilte som Plastikskilt Gravering

Husnummerskilte | Plastikskilt Gravering

(300.00x215.00 mm)

husnummerskilte som Akrylskilt

Husnummerskilte | Akrylskilt

(210.00x160.00 mm)

husnummerskilte som Plastikskilt Gravering

Husnummerskilte | Plastikskilt Gravering

(200.00x200.00 mm)

husnummerskilte som Træskilt

Træskilt

(210.00x160.00 mm)

husnummerskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(300.00x230.00 mm)

Få husnummerskiltet designet i skiltebutik

Fordelen ved at vælge en professionel skiltebutik til at få designet dit husnummerskilt er, at dine ønsker vil blive imødekommet. Hos en skiltebutik er der rigtig mange muligheder for at finde netop den løsning, som passer til din boligstil. Der er ingen grund til at ødelægge en flot husfacade med et husnummerskilt, som slet ikke passer til huset, når man i stedet kan vælge et flot design. Der vil blive taget udgangspunkt i, hvordan dit hus ser ud, og i sidste ende er det dig, der træffer beslutningen og foretager bestillingen nemt online. Du får dit husnummerskilt leveret direkte til døren.

 

Husnummerskilt på facaden eller døren

Når forbipasserende går forbi ude på vejen, så er det en fordel med et tydeligt husnummerskilt på facaden. Det skal helst kunne ses helt ud på vejen, uden at man behøver at træde ind i indkørslen. Derfor skal husnummerskiltet også have en vis størrelse. Det kan have et enkelt minimalistisk præg, eller det kan være elegant alt efter, hvilken type hus du bor i. Det kan også være fremstillet af forskellige materialer, lige fra plastik til aluminium eller messing. De fleste husnummerskilte er i neutrale farver som sort, hvid eller grå, men du kan selvfølgelig også vælge at skille dig ud i mængden med et husnummerskilt i stærke farver, hvis du synes bedst om det. Et andet oplagt sted at sætte et husnummerskilt er på hoveddøren. Hvis du ikke synes, at et husnummerskilt klæder din facade særlig godt, så kan du i stedet sætte et husnummerskilt på døren, som er mere diskret. Men stadigvæk bør det tydeligt fremgå for postvæsenet og dine gæster, hvilket husnummer der er tale om. Ellers bliver folk måske forvirrede over det. Hvis du fx er typen der elsker at have julepynt eller påskepynt hængende ved de pågældende højtider, så tag højde for det, og sørg for at hænge husnummerskiltet på en måde, så det stadig er synligt, selvom du hænger pynt op.

 

Husnummerskilt til postkassen

Det er en god service til postbuddet, at der står husnummer på din postkasse. Så bliver det nemt at levere post til tiden. Husnummerskilte til postkassen kan fx fås som klistermærker, der lynhurtigt kan sættes op. De fås i mange størrelser og varianter alt efter hvilken type postkasse du har.

 

Husnummerskilt som dekoration

Et husnummerskilt i et flot design virker utrolig dekorativt, hvad enten det sidder på husfacaden, hoveddøren eller på postkassen. Det er muligt at vælge imellem en bred vifte af designs, som passer til alle boliger og stilarter, så du kan få netop det dekorative husnummerskilt, som du ønsker dig.