Bannere

Kommunikation med bannere

Bannere er en god metode til at kommunikere et budskab eller reklamere for et produkt. Så hvis du er udkig efter et middel til at få dine idéer ud i verden, så det kan være en god idé at investere i et banner. Hos os kan du få professionel rådgivning og inspiration til, hvordan du får den idé, som du måske går rundt med, bragt ud i livet i form af et banner.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

bannere som Banner

Bannere | Banner

(1000.00x500.00 mm)

bannere som Banner

Banner

(1430.00x1000.00 mm)

Bannere er ligesom skilte en måde at kommunikere et givent budskab. Et banner kan findes i mange størrelser, og det er forholdsvis nemt at skalere til en anden størrelse, hvilket gør det ideelt at arbejde med.

Bannere fungerer bedst til kommunikation, når man ønsker at få budskabet ud på stor afstand. De er ligeledes lette at transportere, mens de samtidig både er nemme og hurtige at opsætte, når man har fundet den korrekte lokalitet.

Til forskel fra skilte, så kan bannere typisk skaleres til en større størrelse. Dette giver mulighed for større eksponering, hvis et meget stort banner placeres et sted, hvor mange mennesker passerer. Derudover er det billigere at producere et banner, end det er tilfældet med et skilt, der har samme størrelse.

Uanset om det så drejer sig om et mindre banner, der er placeret et sted i huset, eller om der er tale om et banner, der skal sidde på siden af et højhus, handler det i sidste ende grundlæggende om at kommunikere et budskab eller at informere.

Når du har fundet det rette budskab, kan du på denne side let designe dit eget banner, så dit budskab effektivt når ud til andre mennesker.

Hvor kan bannere placeres i samfundet?

I nutidens samfund ses mange bannere udendørs, for eksempel på sider af bygninger, hvor det benyttes til at reklamere for et bestemt produkt eller skabe synlighed omkring en given sag.

Et banner er uanset dets størrelse velegnet til mange forskellige situationer. Her kan blandt andet nævnes reklamer i diverse sportshaller, uden på bygninger, til messer eller på hegne og mure.

Hvilke materialer er velegnede?

Der benyttes forskellige materialer til produktionen af bannere, og det bedste materiale afhænger af en række faktorer. Her er det første, der skal afgøres, om banneret skal hænge inden- eller udendørs. Dernæst er størrelsen på banneret vigtigt, da store, udendørs bannere for eksempel skal kunne modstå stærke vindstød uden at give sig.

Først og fremmest skal der benyttes et materiale, der ser godt ud, og som er velegnet til at videregive budskabet. Derudover skal materialet have en lang levetid, så det ikke regelmæssigt skal udskiftes.

Hvis banneret skal hænge på en messe, i en kontorbygning, i en sportshal eller lignende, bør der benyttes et materiale, som er brandhæmmende. Her er risikoen for brand nemlig større, end hvis banneret skulle hænge udendørs.

Når banneret skal hænge udendørs, er der dog andre parametre, der skal tages højde for. Her skal banneret kunne modstå vindstød og ikke blot blæse væk eller ødelægges. Et eksempel på et materiale, som kan benyttes udendørs, er mesh, som indeholder næsten usynlige huller, hvor vinden kan blæse gennem.