Informationsskilte

Få fremstillet informationsskilte i tydelige designs

Informationsskilte har – som navnet siger – til formål at give forskellige informationer videre på en tydelig måde. Informationsskilte finder vi overalt i trafikken, i virksomheder og butikker, hos offentlige institutioner, i forbindelse med arrangementer osv. Uanset hvilket formål informationsskiltet skal anvendes til, så kan man få hjælp til at få designet de helt rigtige informationsskilte hos en skiltebutik, som har den professionel erfaring og ekspertise på området. Informationsskilte kan fås til favorable priser i unikke designs i mange størrelser.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

informationsskilte som Plastikskilt Gravering

Informationsskilte | Plastikskilt Gravering

(300.00x60.00 mm)

informationsskilte som Plastikskilt Gravering

Informationsskilte | Plastikskilt Gravering

(95.00x95.00 mm)

informationsskilte som Plastikskilt Gravering

Informationsskilte | Plastikskilt Gravering

(300.00x60.00 mm)

informationsskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(300.00x60.00 mm)

informationsskilte som Aluminiumskilt

Aluminiumskilt

(260.00x390.00 mm)

informationsskilte som Aluminiumskilt

Aluminiumskilt

(750.00x1000.00 mm)

Tydelige informationsskilte i trafikken

Et af de steder, hvor tydelige informationsskilte er vigtige, er i trafikken. Informationsskilte eller informationstavler i trafikken er ofte designet i kvadratisk form og har hvid eller gul baggrund med sort skrift. Formålet er at informere bilisterne om kørselsforholdene, så de kan køre så sikkert som muligt, og at der ikke opstår trafikuheld. Hvis man som bilist ikke kender den by eller det område, hvor man kører rundt, så er det en ekstra god hjælp, at der er sat informationsskilte op, som viser vej eller informerer om trafikforhold. Selvom mange af os har en GPS, så skal man ikke undervurdere betydningen, at informationsskilte, som står i vejkanten eller hænger over kørebanen bestemt er en god måde at blive guidet rundt på. Skulle uheldet være ude, og elektronikken svigter, så er et godt gammeldags informationsskilt absolut nyttigt. Informationsskilte kan bestilles hos en skiltebutik online i det design og antal, der er behov for.

 

Synlige informationsskilte i virksomheder og butikker

Når det gælder informationsskilte til virksomheder og butikker, så kan de have mange forskellige designs. Det kommer lidt an på, hvor de skal hænge, og hvilken information de skal videregive. Men generelt kan man sige, at et enkelt design med tydelig skrift er at foretrække, hvis der fx skal henvises til bestemte afdelinger i en virksomhed, eller der skal vises vej til mødelokalerne, kantinen eller toiletterne. Det kan også være informationsskilte i supermarkeder, der viser vej til afdelinger med forskellige typer af fødevarer eller produkter som ”frugt og grønt”, ”delikatessen” eller ”vinafdelingen” En tydelig og letforståelig information på et skilt i en passende størrelse er mere relevant for modtageren end et farvestrålende skilt med en ikke-tydelig information. Hvis man til gengæld ønsker at få designet et informationsskilt med en butiks åbningstider, så vil det typisk hænge på døren eller være sat op i butiksvinduet, og så kan man godt være lidt mere kreativ med udformningen af designet, fordi det jo også er en præsentation af butikken udadtil. Design, størrelse, farve- og skriftvalg varierer dog alt efter, hvilken type butik eller virksomhed, der er tale om.

 

Informationsskilte til arrangementer

Overalt i landet afholdes der mange forskellige arrangementer. Det kan være kulturarrangementer, koncerter på spillesteder eller det kan være loppemarkeder. Uanset hvilken type arrangement der er tale om, så er informationsskilte en god service til de gæster, som deltager i arrangementet. Informationsskilte kan bruges til at gøre opmærksom på, hvornår arrangementet finder sted og tiltrække besøgende og få dem til at købe billetter eller bare møde op, hvis arrangementet er gratis. Informationsskilte kan desuden fungere som en guide på et større spillested eller kulturhus, hvor man kan vise vej til koncertsalen, garderoben, toiletterne og baren. Er der tale om et udendørsarrangement på et stort græsareal, så kan man sætte informationsskilte op, som viser vej til madboder, toiletter eller informationsskranken. Med alle informationsskilte gælder det, at jo tydeligere de er, jo nemmere er det for gæster og besøgende at finde rundt, og det skaber ro og orden, at folk ved, hvor de skal gå hen. Dermed bliver det også nemmere for arrangørerne at afvikle arrangementet. Hvis du fx vælger at holde et loppemarked, så kan du sætte informationsskilte op, som viser vej, og som fortæller, hvornår loppemarkedet finder sted.