Bilskilte

Bilskilte til reklame eller for sjov

Bilskilte ser man overovalt i trafikken, og det er en genial måde at formidle budskaber til sine medtrafikanter på. Virksomheder, der gerne vil markedsføre sig selv, kan sætte bilskilte på firmabilerne, og dermed fungerer de som reklamesøjler, der bliver set af mange mennesker, uanset hvor man kører rundt. Privatpersoner morer sig ofte med at sætte humoristiske bilskilte op i fx bagruden, der fremkalder smil hos medtrafikanterne. Du kan få designet bilskilte til firmaer og privatbrug hos skiltebutikker til favorable priser.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

bilskilte som Folietekst

Bilskilte | Folietekst

(500.00x380.00 mm)

bilskilte som Folietekst

Bilskilte | Folietekst

(240.00x225.00 mm)

bilskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(138.00x135.00 mm)

bilskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(150.00x150.00 mm)

Markedsføring på firmabilen

Markedsføring er nødvendigt, når man ejer et firma og vil tiltrække kunder. Men markedsføring koster også penge, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man måned efter måned skal poste penge i avisannoncer, bannere og posters. En billig og effektiv måde at reklamere for sin virksomhed på er at få designet bilskilte, som kan sættes på firmabilen. Dermed bliver firmabilen en reklamesøjle, som kører rundt i byen, og så er der måske også flere, der i sidste ende ser reklamen for firmaet, end hvis der kun hang reklamer bestemte steder i byen. Bilister, som holder i kø i myldretiden, vil have god tid til at kigge på bilskilte, og dermed er der en god sandsynlighed for, at de ser reklamen for dit firma. Det kan også være, at du holder parkeret hos en kunde, og så er der andre forbipasserende, der ser bilskiltene på firmabilen og tager kontakt. Man kan eksempelvis vælge et bilskilt, som man klæber på karosseriet på siden af bilen, hvor firmanavnet og evt. et telefonnummer står. Men man kan naturligvis også sætte bilskilte i bagruden, på bagsmækken eller på kølerhjelmen. Det er en smagssag, hvilken type bilskilt, man vælger. Man må dog ikke sætte bilskilte på, som dækker nummerpladen, men ellers er der frit slag.

 

Firmaer kan få designet særlige bilskilte

Der findes skiltebutikker online, hvor man kan få designet flotte bilskilte med firmanavn, logo og andre relevante oplysninger. Man kan selv bestemme farver og fonte, og bilskiltene kan også være fremstillet af forskellige materialer. Det kan fx være selvklæbende bilskilte, som klæbes på karosseriet, eller det kan være bilskilte med sugekopper, så bilskiltet kan sættes i ruden. Det er bedst at vælge tydelige bogstaver til firmanavn, så det kan ses på lang afstand. Bilskiltet kan designes, så det passer præcis til de signaler, som virksomheden ønsker at sende, og hvis man allerede anvender nogle bestemte farver i sit firmalogo, så er det oplagt at anvende disse farver til bilskiltet på firmabilen også, fordi det gør det nemmere for kunderne at genkende firmaet.

 

Det personlige bilskilt

Nogle bilister har personlige og humoristiske bilskilte siddende i baggrunden eller sideruden, som fremkalder smil hos andre trafikanter. Det kan være et lille citat, eller det kan være bilskilte som ”Mors dyt”. Bilskilte kan også fungere som en lille humoristisk advarsel til andre bilister, såsom ”Undskyld, jeg kører for tæt på foran dig”, hvilket er en hentydning til, at bilisten bagved skal huske at holde afstand. Bilskilte til privatbrug kan også fungere som salgsskilte. Hvis man fx har sin bil eller sit hus til salg, så kan man sætte et bilskilt op i bagruden, der gør opmærksom på dette. Derned kan man spare mange penge til markedsføring andre steder. Uanset om man ejer en virksomhed eller er privatperson, så finder man et stort udvalg af bilskilte online i skiltebutikker, som er specialiseret i at fremstille netop den type design, som passer til den pågældende virksomheds eller privatpersons behov. Man kan selv medbringe nogle idéer, når man henvender sig til en skiltebutik online, eller man kan lade sig inspirere og få gode råd og vejledning, før man beslutter sig for en løsning. Man kan bestille et eller flere bilskilte alt efter, hvad man har brug for, og der er ofte gode tilbud at finde i skiltebutikker online.