Firmaskilte

Flotte firmaskilte med forskellige funktioner

For et firma er det vigtigt at præsentere sig godt udadtil og sende de rigtige signaler over for kunder og samarbejdspartnere. Derfor er det relevant med et flot firmaskilt, som viser firmaets ansigt udadtil. Firmaskilte kan dog også have andre funktioner, hvor de viser vej eller giver information til kunder, samarbejdspartnere eller leverandører. Firmaer, som gerne vil have designet flotte firmaskilte kan med fordel henvende sig til en professionel skiltebutik og få hjælp til at finde det helt rigtige design.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

firmaskilte som Træskilt

Firmaskilte | Træskilt

(240.00x280.00 mm)

firmaskilte som Plastikskilt Gravering

Firmaskilte | Plastikskilt Gravering

(300.00x90.00 mm)

firmaskilte som Akrylskilt

Firmaskilte | Akrylskilt

(400.00x260.00 mm)

firmaskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(388.00x260.00 mm)

firmaskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(300.00x90.00 mm)

Præsentation af firmaet

Et firmaskilt, der præsenterer firmaet, kan fx hænge på husfacaden eller døren ind til det pågældende firma. Når man skal vælge det helt rigtige design til et firma, så bør man tage udgangspunkt i firmaets kerneværdier, så man får fremstillet et firmaskilt, der signalerer disse værdier. Har man et firmalogo, kan det også trykkes eller indgraveres på firmaskiltet sammen med firmaets navn, adresse og telefonnummer. Et firmaskilt kan have et minimalistisk udtryk eller det kan være opsigtsvækkende og farverigt, og det kommer igen an på, om det er et it-firma, en tøjforretning eller en legetøjsbutik. Med et flot firmaskilt kan man også tiltrække nye kunder, som bliver nysgerrige på ens produkter eller ydelser. Hvis man henvende sig til en skiltebutik online, kan man få gode råd til, hvordan man får designet et firmaskilt, som har det helt rigtige udtryk, der passer til ens firma.

 

Firmaskilte der viser vej

Større virksomheder har typisk brug for firmaskilte, der viser vej. Det kan være skilte, der viser vej til virksomhedens parkeringsplads, virksomhedens indgangsdør eller produktionshal. Denne type firmaskilte fås i mange forskellige størrelser og designs, og nogle er velegnede til at hænge op, imens andre sidder på et stativ, som kan sættes fast i jorden. Det kan også være skilte indendørs, som viser vej til bestemte kontorområder, mødelokaler, konferencelokaler, lageret, kantinen, toiletterne, chefgangen osv. Firmaskilte, der viser vej, er en service både til medarbejdere og til kunder og andre besøgende, så de nemt kan finde vej det rigtige sted hen og undgår at fare vild.

 

Firmaskilte med information

Nogle firmaskilte har til formål at informere medarbejdere eller kunder. Det kan være et skilt med firmaets åbningstider, hvilket selvfølgelig er meget relevant for kunderne, så de ikke render forgæves og møder en lukket dør. Men det kan også være skilte i kontormiljøer, der viser, at man ikke vil forstyrres. Det er praktisk i forbindelse med møder, der afholdes i mødelokaler og konferencelokaler, men det kan også være praktisk for de enkelte medarbejdere på mindre arbejdskontorer, at de kan få ro til at koncentrere sig om at løse arbejdsopgaver og få afsluttet projekter. Det kan også være skilte, som informerer om, at der kan være brug for at tage nogle forholdsregler i bestemte områder af virksomheden, og at man fx skal have beskyttelsestøj på.

 

Tydelighed frem for alt

Generelt kan man sige om firmaskilte, at det gælder om at være tydelig, uanset om det er firmaskiltet, der hænger på husfacaden, eller det er vis-vej-skilte eller informationsskilte. Tydelig skrift og tydelige informationer bør fremgå af skiltet, og størrelsen på skiltene kan jo så variere alt efter, hvor de skal hænge eller stå henne i eller omkring firmaets bygning eller lokaler. Firmaskilte kan være fremstillet i materialer som fx akryl, aluminium eller messing, og skriften kan trykkes på eller indgraveres. For både nyetablerede virksomheder og virksomheder, der trænger til en udskiftning af gamle firmaskilte, kan det være en god idé at hente inspiration til design hos en skiltebutik og få et flot og unikt designet firmaskilt. Virksomheder, der er interesseret i firmaskilte, og som måske også gerne vil købe et større antal skilte, kan med fordel henvende sig til en skiltebutik online og indhente et favorabelt tilbud.