Sjove skilte

Kald smilet frem med sjove skilte

Hverdagen behøver bestemt ikke at være kedelig, og man kan selv gøre sit til at peppe hverdagen op med sjove skilte. Man kan fx have sjove skilte hængende i sit hjem, og i nogle firmaer hænger man også sjove skilte op, som medarbejderne kan gå og more sig over. Skilte kan have sjove citater eller billeder, som spreder godt humør og latter, og man kan få sjove skilte specialdesignet hos en skiltebutik, hvis man ønsker sig en bestemt type skilt.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

sjove skilte som Aluminiumskilt

Sjove skilte | Aluminiumskilt

(450.00x300.00 mm)

sjove skilte som Plastikskilt Gravering

Sjove skilte | Plastikskilt Gravering

(272.00x260.00 mm)

sjove skilte som Plastikskilt Gravering

Sjove skilte | Plastikskilt Gravering

(125.00x260.00 mm)

sjove skilte som Træskilt

Træskilt

(400.00x260.00 mm)

sjove skilte som Aluminiumskilt

Aluminiumskilt

(309.00x400.00 mm)

sjove skilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(230.00x234.00 mm)

Sjove skilte til hjemmet

Sjove skilte med humoristiske eller livsbekræftende citater og billeder er noget, som bringer smilet frem hos de fleste og får humøret til at stige. Man kan vælge at bruge sjove skilte i sin privatbolig, som man kan hænge op forskellige steder. Det kan fx være opmuntrende citater i soveværelset, som gør det nemmere at komme ud af sengen om morgenen. Det kan være sjove citater på køkkenvæggen, hvis man fx er meget glad for mad eller kaffe, eller det kan være sjove skilte, som hænger i stuen og får én i godt humør, uanset hvilken dag man har haft på arbejdet. Sjove skilte kan minde én om de væsentlige ting her i livet. Sjove skilte kan få surhed og træthed til at gå væk. Sjove skilte kan være livskloge eller være et udtryk for et bestemt livsmotto. Sjove skilte kan anvendes som dekoration i hjemmet på lige fod med andet boliginteriør. Uanset hvilken slags boligstil man har, så vil man kunne finde eller få designet sjove skilte, som passer til ens hjem. Man kan begynde med at lade sig inspirere på nettet og besøge en online skiltebutik for at tjekke mulighederne, og hvis man selv har spændende idéer til et sjovt skilt, så kan man få det specialdesignet til sit hjem.

 

Sjove skilte på børneværelset

Sjove skilte er oplagte at hænge på børneværelset. Der findes mange søde og sjove citater fra fx børnebøger, som man kan få trykt på et skilt og hænge op på børneværelset. Barnet kan selv være med til at bestemme størrelsen på skiltet, farverne, skrifttypen eller billedet. Sammen kan I hænge skiltet op, og barnet kan glæde sig over at have en sjov og anderledes dekoration på sit værelse end fx en mere traditionel plakat.

 

Humoristiske skilte på arbejdspladsen

I nogle virksomheder får humoren lov til at brede sig i den forstand, at der bliver sat sjove skilte op. Det er typisk i virksomheder, hvor der er en mere uformel omgangstone eller ”værkstedshumor”. Her kan det være fedt at overraske kollegerne med et sjovt skilt, som kan hænge på kontoret, på værkstedet, i kantinen, på lageret eller ved toiletterne. Det er en god idé at få chefens accept, før man hænger det op, så ikke man får ballade. Men der er ingen tvivl om, at sjove skilte er med til at gøre hverdagen sjovere og stemningen lettere, når man går på arbejde. Man kan også lave kærligt sjov med en kollega ved midlertidigt at hænge et skilt op på vedkommendes computer, omklædningsskab eller i forbindelse med en fødselsdag eller mærkedag. Man skal selvfølgelig ikke mobbe folk, men et personligt sjovt skilt givet til en kollega kan vække latter og glæde.

 

Frit design af sjove skilte

Sjove skilte fås i et utal af varianter, og faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken form, farve, skrift eller billede man vælger. Savner man inspiration kan man rådføre sig med en skiltebutik, som også kan hjælpe en med at fremstille et sjovt og lækkert design. Man finder favorable priser på sjove skilte online, og efter bestilling får man sit sjove skilt leveret direkte. Nemmere bliver det ikke.