Navneskilte

Navneskilte til alle tænkelige formål

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor din lokale ekspedient har et navneskilt på? Hvorfor har du brug for at kende personens navn for at købe en vare? Det er også rigtigt, at det ikke er nødvendigt at kende en persons navn for at købe en vare, men det skaber alligevel en forbindelse med den person, og du kommer måske til at føle dig mere hjemme i den butik, end du ellers ville have gjort det.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

navneskilte som Navneskilt

Navneskilte | Navneskilt

(80.00x25.00 mm)

navneskilte som Navneskilt

Navneskilt

(80.00x25.00 mm)

Navneskilte er en type af skilte, der findes produceret i mange forskellige materialer. Dette vidner i første omgang om, at der er mange situationer, hvor de benyttes. Ofte benyttes materialer som aluminium, plast eller træ.

Du støder ofte sikkert selv på en person i servicebranchen, der bærer et navneskilt, men har måske ikke tænkt yderligere over dets betydning. Men skiltene er ikke kun til for øjets skyld, og de løser visse funktioner her i vores samfund. Hvem ved, måske får du selv en dag brug for at designe et navneskilt til et givent formål?

 

Hvor er navneskilte brugbare?

Der er flere situationer, hvor vi kan gøre brug af navneskilte, og mange af os har dem måske allerede i vores hjem. Det kan være, at du har givet dit kæledyr et navneskilt, der er forsynet med kæledyrets navn og din kontaktinformation, hvis den en dag skulle løbe bort.

Alt efter navneskiltets størrelse, dets materiale, og dets ønskede placering er der forskellige måder, hvorpå det kan fastgøres. Den mest enkelte metode er at fastgøre navneskiltet med en nål. Det kan for eksempel være i en situation, hvor en medarbejder fastgør sit navneskilt på tøjet med en lille nål.

Hvis man ikke ønsker at ødelægge tøjet, kan navneskiltet ligeledes fastgøres med en metalklemme. Her kan navneskiltet for eksempel fastgøres i kanten af skjorten, der er velegnet til dette formål. En sidste metode er ved at fastgøre navneskiltet ved hjælp af en magnet.

 

Kan man personalisere navneskilte?

Navneskiltet er en fremragende måde at gøre et møde mere personligt og lette stemningen en smule. Det gør med det samme situationen mindre anspændt, mere personlig og der skabes en forbindelse, hvis du oplyses om persons navn.

Ved hjælp af vores værktøjer kan du nemt og hurtigt komme i gang med at designe og personalisere dine egne navneskilte, der passer nøjagtigt til det ønskede formål.

Hvis du ønsker at bestille større mængder af samme type navneskilt, hvor den eneste ændring er med hensyn til navne og titler, kan dette også løses uden de store problemer. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, for vi står klar til at hjælpe dig på bedst mulige vis.

Du kan for eksempel personalisere navneskilte ved at få det indgraveret. Her produceres to lag, hvor det øverste lag indeholder farven på skiltet, mens det nederste lag indeholder farven på teksten. Derudover har du mulighed for at ændre på skiltets form eller tilføje et logo, billede eller illustration til skiltet.