Gårdskilte

Gårdskilte til branding og salg af varer

Få designet et flot navneskilt til gården, som kan hænge på husfacaden, eller sæt flotte til-salg skilte op, hvis du fx driver et økologisk landbrug eller producerer andre varer på din gård, som du ønsker at sælge. Gårdskilte kan have mange designs og fås i mange forskellige størrelser. Ved henvendelse til en skiltebutik online kan du få designet præcis de unikke gårdskilte, som du kan bruge til branding af din gård og gårdens produkter, og dermed tiltrække kunder.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

gardskilte som Plastikskilt Gravering

Gårdskilte | Plastikskilt Gravering

(425.00x240.00 mm)

gardskilte som Plastikskilt Gravering

Gårdskilte | Plastikskilt Gravering

(425.00x235.00 mm)

gardskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(290.00x280.00 mm)

gardskilte som Plastikskilt Gravering

Plastikskilt Gravering

(425.00x240.00 mm)

Navnet på gården

Der findes mange muligheder for at få designet et unikt gårdskilt med gårdens navn, og det er noget de fleste gårdejere gerne vil have op at hænge. Man kan vælge kun at have navnet på gården på skiltet, eller man kan have adressen også – og måske et telefonnummer. Uanset om det er en slægtsgård, som er gået i arv i generationer, eller det er en ny ejer, som lige er flyttet ind, og måske også vælger at give gården et helt nyt navn, så er det altid relevant med et flot gårdskilt med gårdens navn.

 

Tiltræk kunder med til-salg skilte

Et voksende antal kunder vil gerne køre en tur på landet for at købe varer, som er lokalt producerede – og også gerne økologiske – og de vil gerne betale penge for kvalitet. Flere går nemlig op i miljø, dyrevelfærd og at landbrugsvarer produceres økologisk. Uanset om du ejer et større økologisk landbrug, eller du har en lille gård, hvorfra du sælger enkelte produkter, så er det nødvendigt at sætte nogle til-salg skilte op for at reklamere for de produkter, du har. Du kan fx sætte gårdskilte op, som viser, at du sælger økologiske æg, økologiske kyllinger eller økologiske juleænder. Det er muligt at få designet præcis den type af salgsskilte, som passer til din gårdbutik, hvor kunder kan komme forbi og gøre en god handel.

 

Gårdskilte der tilbyder oplevelser

Nu om stunder er der nogle gårde, som tilbyder forskellige oplevelser. Her kan gæster komme på besøg og få en ridetur, eller de kan få lov til at klappe geder og får, eller se køer blive lukket ud på græs i foråret. Nogle gårde tilbyder også overnatning for fx børnefamilier, som gerne vil have naturoplevelser og møde dyrene på gården og se, hvordan fødevarer bliver produceret. Flere mennesker går op i bæredygtighed og vil gerne skabe en tættere kontakt til naturen. Har du brug for et gårdskilt, som gør opmærksom på alle disse fantastiske oplevelser, man kan få på din gård, så kan du henvende dig til en skiltebutik og få fremstillet et flot skilt med alle relevante informationer.

 

Skab et ensartet udtryk

Har du ambitioner om, at din gård skal være synlig i landskabet og en kendt producent af fx økologiske varer, så kan du med fordel vælge et mere ensartet udseende til dine gårdskilte, så de er let genkendelige for kunderne. Gårdskilte kan fremstilles i flere forskellige materialer som fx plastik, akryl eller aluminium. Du kan vælge mellem mange størrelser og flotte, unikke designs, som får din gård til at skille sig ud i mængden og vække positiv opmærksomhed omkring din gård. Gårdskilte kan have mange forskellige farver og skrifttyper, og her gælder det om at finde frem til et design, som passer til gården. Gårdskilte kan bruges til branding og markedsføring af gårdens produkter og ydelser, uanset om det er ponyridning eller salg af økologiske varer. Har gården et særligt logo, så kan du vælge at få det trykt eller indgraveret på gårdskiltet sammen med gårdnavnet og andre informationer. Vil du gerne have professionel hjælp til at få designet det helt rigtige gårdskilt – eller flere forskellige typer af gårdskilte – så kontakt kundeservice hos en skiltebutik online og få vejledning og et godt tilbud.