Folietekster

Folietekster i flot design uden baggrund

Folietekster er karakteriseret ved at være en tekst eller et billede, som er skåret i materialet vinyl. Folietekster er oplagte at anvende steder, hvor man ikke ønsker, at tekst og billede skal have en baggrund. Det kan eksempelvis være at sætte folietekster op i butiksvinduer eller på firmabiler, hvor det ser flot ud, at tekst og billede står for sig selv uden baggrund. Vil du gerne vide mere om, hvordan du kan få designet folietekster, så kontakt en skiltebutik.

hurtig levering

Hurtige leveringer!

højeste kvalitet

Højeste kvalitet

nemt_at_bruge

Nem at bruge

folietekster som Folietekst

Folietekster | Folietekst

(225.00x80.00 mm)

folietekster som Folietekst

Folietekster | Folietekst

(240.00x225.00 mm)

folietekster som Folietekst

Folietekster | Folietekst

(500.00x380.00 mm)

folietekster som Folietekst

Folietekst

(260.00x165.00 mm)

folietekster som Folietekst

Folietekst

(140.00x140.00 mm)

folietekster som Folietekst

Folietekst

(400.00x450.00 mm)

Folietekster til butikker, restauranter og firmabiler

Ejer du en butik eller restaurant, så kan du vælge at anvende en folietekst med butiks- eller restaurantnavnet i stedet for et traditionelt navneskilt. Mange steder hænger der skilte på butiksfacader eller over butiksvinduer, men du kan i stedet vælge at sætte en folietekst op på vinduesruden til din skobutik, frisør eller sportsforretning. Det kan både se elegant, cool, sporty eller sjov ud med folietekster klistret på butiksruden. Du kan vælge mellem mange forskellige typer af design, som er tilpasset netop din butik. Det kan også være, at du ejer en restaurant, café eller et andet serveringssted, hvor det vil se elegant eller cool ud med folietekster på vinduerne. Folietekster kan også anvendes på firmabiler, hvis du gerne vil reklamere for dit firma, når du kører rundt i byen. Det kan være, at du ejer et håndværker- eller rengøringsfirma, og så er folietekster på firmabiler en god måde at markedsføre firmaet på. Folietekster kan nemt klistres både på vinduer og biler, og det er holdbart materiale. Med det rigtige design kan folietekster give en flot effekt, og du kan vælge mellem mange flotte farver og skrifttyper eller billeder. Hos professionelle skiltebutikker har de stor erfaring med at fremstille folietekster, så du bør bestemt forhøre dig og indhente et godt tilbud, hvis du står og mangler folietekster til dit firma.

 

Folietekster til hjemmet

Privatpersoner kan også få meget glæde af at sætte folietekster op i hjemmet. Folietekster giver et ekstra pift til dit boliginteriør, alt efter hvilke farver og detaljer du vælger med designet. Folietekster kan klistres op på vinduer, døre og vægge overalt i boligen. Du kan få designet unikke folietekster med særlige motiver eller citater, som betyder noget for dig. Folietekster kan bringe dig i den helt rigtige stemning, uanset om du befinder dig i køkkenet, stuen eller soveværelset. Hæng farvestrålende folietekster op på væggen eller vinduerne i børneværelset – det vil børnene helt sikkert synes om. Du kan i samråd med dine børn få designet helt unikke og sjove folietekster til børneværelset. Folietekster kan nemt klistres op, og hvis du på et tidspunkt ønsker at udskifte dem med nogle andre, så kan du skrabe dem ned og sætte nye op.

 

Folietekster til højtider og mærkedage

Du kan også vælge at få designet særlige folietekster, som passer til forskellige højtider. Det er superhyggeligt at have flotte folietekster hængende til jul eller påske, og det skaber en særlig stemning i hjemmet. Har dit barn fødselsdag eller skal du fejre andre mærkedage, så kan du også midlertidigt sætte flotte og specialdesignede folietekster op, som du kan tage ned igen efterfølgende. På den måde er folietekster meget fleksibelt materiale, og det kan anvendes og udskiftes efter behov. Folietekster bliver man faktisk altid glad over at kigge på, og de pynter i alle typer af hjem, uanset hvordan dit boliginteriør ser ud. Hvis du gerne vil vide mere om folietekster, så kan du kontakte skiltebutikker online og få et godt tilbud og få gode idéer til, hvilken løsning du skal vælge. Hos skiltebutikker kan du også nemt foretage din bestilling online og få dine varer tilsendt direkte til adressen, hvilket er en supernem måde at handle på.